Емина Међедовић / - фото: М.Н.
06/12/2021 u 11:06 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бјелопољка Емина Међедовић најбоља студенткиња МТФ-а

Следећи корак мог школовања је упис на двогодишње мастер студије, а један од циљева ми је да наставим усавршавање негдје у иностранству, објаснила је најбоља студенткиња Металуршко-технолошког факултета

Бјелопољка Емина Међедовић најбоља је студенткиња Металуршко-технолошког факултета Универзитета Црне Горе. Дипломирала је на смјеру Заштита животне средине са оцјеном 9.71.Тим поводом уручена јој је награда за највећи успјех током студија за 2021/22. годину.

Емина каже да награда представља признање за њен рад и подстрек за наставак залагања.

– Следећи корак мог школовања је упис на двогодишње мастер студије, а један од циљева ми је да наставим усавршавање негдје у иностранству – објаснила је најбоља студенткиња МТФ-а.

За постизање поменутих резултата, било је потребно доста одрицања и преданог рада, саопштава Емина, али исто тако каже да то није тешко ако волите и налазите смисао онога што радите.

– Што се тиче факултетских активности, настава је била базирана на стицању теоријских знања из разних области које се темеље на основима природних наука које прати рад у лабораторијама – рекла је она и додала да је у те активности укључена и израда семинарских радова у којима се са различитих аспеката обрађују теме повезане са облашћу животне средине.

Будућим колегама који имају сколоности ка природним наукама и занима их област животне средине, препоручује да упишу Металуршко-технолошки факултет Универзитета Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:47