/ Bokeški forum
26/08/2024 u 09:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bokeški forum: Brojni tivatski taksisti sramota za tu profesiju

Brojna tivatska taksi udruženja, kao i privatni taksisti, posebno oni koji posao obavljaju na stajalištima po gradu, bruka su i sramota za profesiju kojom se bave, poručili su iz Bokeškog foruma.

Oni su pozvali građane Tivta da sve nepravilnosti i bahatost u njihovom radu prijave nadležnim sekretarijatima.

Iz Bokeškog foruma su kazali da pojedini taksisti mimo standarda i pravila odbijaju kraće vožnje, naplaćuju više nego što je propisano, a sramotno je i njihovo ponašanje na tivatskom aerodromu.

- Koristimo ovu priliku da sve nepravilnosti i bahatost građani Tivta prijave nadležnim sekretarijatima, kako bi se krenulo sa procedurom oduzimanja licenci i zabranom njihovog izdavanja za naredni period. Pozivamo sve oštećene da prijave dostave i direktno potpredsjedniku Opštine Tivat Andriji Petkoviću na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Da dostave ili ime i prezime vozača taksija, broj taksija i ime taksi udruženja ili registarski broj tablice, kako bi pokrenuli postupak oduzimanja licence - navodi se u saopštenju.

Oni smatraju da je užasno to što se mimo standarda i postavljenih pravila odbijaju kraće vožnje u gradu ili se za njih traži veća cijena od propisane, ali i to što se međugradske vožnje prema Kotoru i Budvi naplaćuju 50 EUR, 70 EUR, pa i više.

Iz Bokeškog foruma su dodali da je posebno sramotno čekanje i javašluk po aerodromu, gdje je prvi kontakt gostiju sa taksistima, kako kažu, najblaže rečeno šokantan.

U Zeti dosad registrovano 46 taksi vozila, licence dobile četiri firme i četiri preduzetnika

Oni su poručili da će insistirati da se u narednoj sezoni uvede dress code na aerodromima, kao i na gradskim stajalištima.

- Pozivamo još jednom sve oštećene, diskriminisane, neadekvatno uslužene da se obrate na pomenute adrese. Želimo da se zahvalimo rijetkim izuzecima koji svoj posao obavljaju pošteno i po svim standardima - zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 18:34