Počinje gradnja nove zgrade TRV Nikšić / - RTV NK
07/11/2022 u 12:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Delić: Za zgradu RTV Nikšić 2.000 metara kvadratnih prostora

Kroz taj postupak zaključen je ugovor vrijedan milion i 793.000 eura sa PDV-om, sa nikšićkom firmom "LD gradnja" koja je danas počela pripremne radove

Uprava za kapitalne projekte u saradnji sa Opštinom Nikšić pripremila je i sprovela postuapk javne nabavke gradnju nove zgrade RTV Nikšić. Predstavnica uprave Maja Delić je kazala da je kroz taj postupak zaključen ugovor vrijedan milion i 793.000 eura sa PDV-om, sa nikšićkom firmom "LD gradnja" koja je danas počela pripremne radove.

"Stručni nadzor, koji je donacija Opštine Nikšić, vršiće firma RMI inženjering iz Nikšića. Za predviđeni iznos sredstava planirana je rekonstrukcija objekta za potrebe RTV Nikšić. Objekat je u dosta zahtjevnom stanju i rekonstrukcija se odnosi na preko 2.000 metara kvadratnih bruto površine u kojem će biti smještene prostorije RTV Nikšić. Tu su pored osnovnih sadržaja kancelarije administracije, tehničke prostorije, studiji, šminkernice i sve ono prateće što je neophodno za funkciuonisanje RTV-a. S obzirom da imamo jednog dobrog izvođača radova nadamo se da ćemo uspjeti sve planirane i projektom dogovorene radove završiti u ugovorenom roku od osam mjeseci", istakla je Delić.

Video: Željko Šapurić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 00:37