/ FOTO: DEMOKRATE KOLAŠIN
18/07/2022 u 08:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Demokrate Kolašin: Šćepanović uklonila igralište za djecu

Ako je "moralo biti uklonjeno" već sjutradan se takođe moralo početi sa montiranjem igrališta na drugoj lokaciji u skladu sa zakonom, navode oni

Demokrate Kolašin su saopštile da "novoizabrana predsjednica Opštine Marta Šćepanović je po preuzimanju funkcije kao "najkompleksniji" problem u gradu vidjela igralište za djecu koje je uklonila bez stvaranja pravnih pretpostavki da djeca ne trpe zbog političkog sebičluka".

- Kako je javnost i ranije upoznata, Odbornički klub Demokratske Crne Gore je svojim amandmanom izborio da tokom 2021. godine  kolašinska djeca konačno dobiju adekvatan mobilijar za igru gdje će moći da provode svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način. Posle niza sporenja iz uprave su  nas uvjerili da je "jedina zakonita opcija" za igralište Trg Vukmana Kruščića da bi novoizabrana predsjednica ne razmišljajući o šteti koju je nanijela djeci u jeku turističke sezone uklonila igralište bez adekvatnog planskog rješenja kako bi se ono nesmetano opet montiralo i bilo u upotrebi- navode Demokrate.

Kako pooručuju, pored ostalog, "ako je "moralo biti uklonjeno" već sjutradan se takođe moralo početi sa montiranjem igrališta na drugoj lokaciji u skladu sa zakonom".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:29