Zdravko Đuranović / - PREOKRET
28/06/2024 u 10:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ðuranović: Locirajte problem i obezbijedite vodu za piće mještanima Martinića

Mještani Martinića ni ovog ljeta nemaju vodu za piće tokom većeg dijela dana iako im je rukovodstvo obećalo da će imati i vodu i struju i put, napominje Zdravko Ðuranović, član Preokreta za Danilovgrad.

- Porazno je da nemamo vodu u ravnici koju okružuju izvori i presijecaju rijeke, pri tome Vodovod ove godine treba da prihoduje preko milion i po eura. To znač da rukovodstvo Vodovoda ili ne zna ili neće da radi posao za koji smo ih platili. Dosta nam je opravdanja da postoje divlji priključci i da zbog njih nemamo vodu čitavo ljeto. Ako znate da postoje takvi priključci uklonite ih, zapravo pogledajte se među sobom, locirajte problem i riješite ga jer svaki nelegalni priključak na vodovodnu mrežu je saučesništvo nekog iz Vodovoda - saopštio je Đuranović.

Kako je istakao, već za deset dana mogu se napraviti promjene na vodovodnoj mreżi i obezbijediti stalan dotok pitke vode do  domaćinstava.

- Jedno od rješenja je povezivanje Mosta Radovića sa Podvrhom i na taj način ćemo imati i vodu i cjevovod koji će biti dio buduće nove infrastrukture - zaključio je Ðuranović.

Grgurović: Martinići dobijaju put kakav zaslužuju, ovo će biti istorijska godina za Danilovgrad

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

28. jun 2024 10:50