ilustracija / - DPS
06/09/2024 u 12:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Nikšić: Kovačević ponovo pokušava da pobjegne od odgovornosti, krivicu prebacuje na radnike

Iz Nikšićkog DPS-a su kazali da je predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević lišen osjećaja za istinu.

- Uvjerio nas je u tomnogo puta i to svakodnevno potvrđuje, tako i juče izjavom da su na mjestu Bunići i ranije zakopavana trupla uginulih životinja. Ubrzo ga je demantovao civilni sektor, a i mještani Župe. Takođe, juče je u saopštenju Opštine iznesena neistina da Kovačevic i Vuković nijesu bili upoznati sa zakopavanjem uginulih životinja u Bunićima?! Da je tako već danas bi oni smijenili i v.d. direktora JP Komunalno i sekretara Sekretarijata za komunalne poslove. Kovačević navodi da su to uradili, kako kaže, stari radnici po navici. Sramotno, on želi svoje neznanje i nebrigu za građane prebaciti na radnike Komunalnog. Zamislite "stari” radnici Komunalnog su donijeli odluku da zakopaju uginule životinje na pomenutoj lokaciji?! Iako se pitamo koji su to “stari radnici”, kakvo je to kategorisanje koje uvodi predsjednik Opštine- navode iz DPS-a.

Nikšić: Uginula grla premještena na drugu lokaciju, sumnja se da je stoka zaražena na još nekoliko farmi

Kako kažu, "ali navikli smo i na to da je Kovačević predsjednik bez trunke hrabrosti i odgovornosti prema izgovorenoj riječi i učinjenom".

- Tako nije čuo početak himne, pa zatim nije ustao, pa nije negirao genocid u Srebrenici, pa je namještao sat, pa nije prijavio odbornike, poslanike i novinare zbog iznijetih stavova, pa nije rekao da će otpuštiti zaposlene u lokalnom javnom servisu, pa nije rekao da će sa neistomišljenicima kao sa neprijateljima. Kukavički uvijek poriče ono što kaže ili ono što uradi. Često je ili hakovan ili operisan. Pitamo se šta će sada reći kada mu se saopšti da jednom zakopane uginule životinje 20 godina se ne smiju otkopavati, a on to čini sjutradan. Koji li ćemo izgovor sada čuti?!- navode iz DPS-a.

Ističu da Nikšić ne zaslužuje vlast i predsjednika koji ne znaju da rade, koji ne poznaju i ne poštuju zakone Crne Gore i koji nemaju stav i hrabrost da preuzmu odgovornost.

- No i ovom haosu se nazire kraj, jer Nikšić se mora osloboditi ove katastrofalne vlasti, već na proljeće- dodaju.

     

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:15