Demokratska partija socijalista / - DPS
16/04/2024 u 18:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Nikšić: Na primjeru direktora Sportskog centra ogleda se sva nesposobnost lokalne vlasti

To što žive u mraku, koji ih košta 9.5 miliona eura, za koliko ih je Marko Kovačević nezakonito zadužio, samo je jedan od problema građankama i građanima Nikšića, saopštili su iz DPS-a Nikšić.

Cjelokupan prostor grada je kontaminiran, kako smećem, divljim deponijama, tako i cenzurom kulturnih događaja, mizoginijom, šovinizmom, ali i neradom i neznanjem, dodali su u saopštenju.

- I dok Sportski centar nagrađuje Danicu Crnogorčević za skrnavljenje himne solističkim koncertom u sportskoj sali, građanke i građani Nikšića već duže od nedjelju dana plivaju u hladnom bazenu, jer toplotne pumpe ne rade, a menadžment ne umije da riješi niti jedan jedini problem u tom preduzeću - kazali su iz DPS-a.

No, kako direktor JP Sportski centar Nikšić na posljednjoj sjednici Skupštine opštine reče da laže izvještaj koji je sam potpisao, možda da siđe iz kancelarije do bazena i provjeri toplotu vode, da ne bude da sad "bazen laže", dodali su.

Krajnje je vrijeme da se rukovodstvo Sportskog centra uozbilji, te da u najkraćem roku riješi navedeni problem, kako bi ovaj sadržaj u koji su uložena značajna sredstva i koji je bio na ponos gradu opet bio dostupan našim sugrađanima i sugrađankama.

U suprotnom, još jednom će pokazati da su nesposobni i da ne umiju da upravljaju sistemima na čijem čelu su se slučajno našli.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:34