Снежана Јоница / - Социјалисти Црне Горе
24/11/2021 u 11:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоница: Бар је симбол непролазних вриједности, слободе и једнакости

Предсjедница Социjалиста Црне Горе, Снежана Jоница упутила jе данас, поводом Дана ослобођења Бара, честитку свим грађанкама и грађанима Бара

Предсjедница Социjалиста Црне Горе, Снежана Jоница упутила jе данас, поводом Дана ослобођења Бара, честитку свим грађанкама и грађанима Бара.

– Слободарски Бар – поморска капиjа Црне Горе отворена за приjатеље са свих меридиjана, град маслина и огњиште суживота, међувjерске и међунационалне толеранциjе смjештен између двиjе воде - Jадранског мора и Скадарског jезера симбол jе непролазних вриjедности коjе су наши преци одлучно штитили жртвуjући своjе животе за идеале слободе и jеднакости – поручила је Јоница.

Она је истакла да је дужност свих нас да поштуjући жртве наших предака, учећи од њих лекциjе о истинским вриjедностима коjе су нам остављене у наслеђе, будемо посвећени очувању вjековне традициjе нашег града.

– Несвакидашња природна љепота, богато културно историjско наслеђе, као и чињеница да jе Бар проjектован да буде саобраћаjно чвориште Црне Горе, са своjом луком и жељезницом, даjу му огромни економски потенциjал, коjи треба у потпуности ставити у функциjу привредног и туристичког развоjа града. Увjерена да ће љубав према нашем граду бити заjедничка идеjа водиља и садашњим и будућим генерациjама Барана и Баранки да му буду безрезервно посвећене, свим грађанима и грађанкама Бара честитам Дан ослобођења Бара – истакла је Јоница.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:26