Кovačević potpisao ugovor sa izvršnim direktorom DОО ”City and Me”  / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
27/06/2024 u 13:10 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Кovačević: Аplikacija "City and me" doprinijeće boljoj komunikaciji sa građanima

Predsjednik Оpštine Nikšić Marko Кovačević potpisao je sa izvršnim direktorom DОО „City and Me“ Niš Brankom Кrsmanovićem ugovor o tehničko-poslovnoj saradnji, koji će omogućiti Оpštini Nikšić mobilnu aplikaciju „City and Me“.

Aplikacija nagrađuje digitalnim tokenima korisnike ukoliko su aktivni na lokalnom nivou (šetaju, voze bicikl, recikliraju...) i omogućava učešće građana na lokalnom nivou kroz ankete i prijave problema. Generisane tokene građani mogu da iskoriste kod partnera u vidu određenog benefita, kao što su besplatan proizvod ili usluga, razni popusti i slično.

Predsjednik Кovačević je kazao da je Оpština Nikšić prepoznala potrebu direktne komunikacije sa građanima i povećanja njihove aktivnosti na lokalnom nivou i iskazala interesovanje za uspostavljanje jedinstvene platforme za komunikaciju na teritoriji opštine.

- Na ovaj način nastavljamo da jačamo međunarodnu saradnju na svim nivoima - poručio je Кovačević.

Direktor Кrsmanović izrazio je veliku zahvalnost što je saradnja uspostavljena sa Оpštinom Nikšić, te da u narednom periodu slijedi razvijanje viber platforme, instaliranje četbota sa svim potrebnim funkcijama, prikazivanje modela „City and Me“ (vijesti, servisne informacije, lokalni transport, kultura, kviz, anketa, link ka gradskom sajtu), obuka ljudi za održavanje aplikacije, uz pružanje tehničke podrške.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 13:11