Малишани ОШ Марко Миљанов / - фото: М.Н.
01/01/2022 u 11:21 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Малишани ОШ "Марко Миљанов" показали креативност и маштовитост

Радионица је била врло инспиративна и дјеца су показала своју креативност и маштовитост осмишљавајући новогодишње украсе и декоре на којим би им позавидјели многи врсни умјетници, казала је директорица Тања Дамјановић

Богат свечани програм организовали су ученици и њихови наставници, у сусрет новогодишњим празницима у Основној школи "Марко Миљанов" у Бијелом Пољу. Прво су ученици трећег  разреда заједно са својим учитељима организовали новогодишњу радионицу.

image

Малишани ОШ Марко Миљанов

- фото: М.Н.

- Радионица је била врло инспиративна и дјеца су показала своју креативност и маштовитост осмишљавајући новогодишње украсе и декоре на којим би им позавидјели многи  врсни умјетници - казала је директорица Тања Дамјановић.

image

Малишани ОШ Марко Миљанов

- фото: М.Н.

Другог дана одржани су позоришни игрокази и кратки скечеви на енглеском језику а све у духу новогодишњих празника измамили су знатижељу посматрача. Ученици шестог и осмог разреда заједно са својим предавачима уљепшали су новогодишњу чаролију наше школе-каже она, додајући да су трећег дана обезбијеђени поклони за прваке, уз подршку бивших ученика  школе и  пословног партнера "Пут Грос"

image

Малишани ОШ Марко Миљанов

- фото: М.Н.

Поздравили су школу и бивши ученици, који данас живе и раде у Шведској, истуичући да са поносом казују да су били ђаци ове васпитно-образовне установе.

image

Малишани ОШ Марко Миљанов

- фото: М.Н.

- Драга дјецо и најмлађи полазници школе "Марко Миљанов", желимо да вам новогодишњи празници  донесу пуно успјеха, среће, здравља и сваког благостања које је овоземаљским животом априори свих нас. Своја прва знања и животне лекције научили смо у школи " Марко Миљанов''.  Поносни смо што смо били дио образовне приче  овог колектива.  Дубоко вјерујемо да ћете поштовати оно што вам  наставници школе пружају, јер  увјерени смо да дају све од себе да будете прави људи који поштују све ученичке обавезе. Животни путеви су некад непредвидиви, нико од нас није планирао да ће свој живот проводити у Шведској, али десило се. На  овај симболичан начин желимо да вам уљепшамо новогодишње празнике и пожелимо успјех у наредној години. Друштвена одговорност и емпатија у друштву је нешто што треба да буде звијезда водиља свих нас-кажу у поруци бивши ђаци, који живе и раде у Шведској.

image

Малишани ОШ Марко Миљанов

- фото: М.Н.

Ученици ове школе посјетили су и дневни центар за дјецу са посебним потребама "Тиса", гдје су уручили новогодишње поклоне корисницима  уз поруку да су дио одговорног друштва које је сваког момента ту за њих.

image

Малишани ОШ Марко Миљанов

- фото: М.Н.

- Трудићемо се да стварамо амбијент да сваки ученик и родитељ буде задовољан оним што чинимо за добробит дјеце - наших ученика и сходно томе најављујемо вам припреме наше "Позитивне учионице" - истиче Дамјанобвић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:32