Sa sastanka Komnenovića, Mikijelja i Katića / - USTUPLJENA FOTORGRAFIJA
05/07/2024 u 14:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Morsko dobro doniralo preko 100.000 eura sportskim klubovima

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore doniralo je, kako je saopšteno, preko 100.000,00 eura sportskim klubovima u Herceg Novom i Tivtu.

Predsjednici opština Tivat i Herceg Novi Željko Komnenović i Stevan Katić potpisali su sa direktorom Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Mladenom Mikijeljem ugovore o sponzorstvu sportskih klubova koji su u vlasništvu ove dvije opštine. Tako je od prihoda ostvarenih na trajektnoj liniji Kamenari – Lepetane 50.000 usmjereno sportskim organizacijama u Tivtu, dok je sa 55.000€ podržan rad sportskih organizacija u Herceg Novom.

Donirana sredstva su raspodijeljena različitim sportskim klubovima u ovim opštinama, u skladu s njihovim potrebama i planovima razvoja.

- Naš cilj je da doprinesemo razvoju sporta i zdravih stilova života u lokalnim zajednicama u kojima ostvarujemo prihode – naglasio je Mladen Mikijelj.

Naveo je da je promet od usluge trajektne linije Kamenari – Lepetane tokom maja 2024. porastao za 76 odsto u odnosu na isti period prošle godine, dok je promet u junu 15 odsto veći u odnosu na jun 2023. godine.

- Očekujem da će promet i dalje rasti, pa ćemo ostvarene prihode ulagati u oblasti od ineteresa za građane Tivta i Herceg Novog - poručio je Mikijelj.

On je podsjetio da je JPMD u proteklom periodu podržalo brojne manifestacije i rad nevladinih organizacija u obije opštine.

Mikijelj: Prihodi od trajekta preko 8,1 miliona eura: "30. avgust" najbolji poslovni poduhvat

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 06:13