Počeo sa radom produženi boravak za djecu / - FOTO: OPšTINA KOTOR
04/10/2022 u 17:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na inicijativu Opštine Kotor počeo sa radom produženi boravak za djecu

Radi o projektu koji predstavlja veliku pomoć zaposlenim roditeljima koji su imali problem gdje da smjeste djecu od završetka časova do kraja njihovog radnog vremena - istakao je Jokić

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić je danas sa glavnom administratorkom Opštine gospođom Marinom Bjeljom i sekretarkom Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, gospođom Tatjanom Kriještorac obišao produžene boravke u Risnu i Studentskom domu.

image

Počeo sa radom produženi boravak za djecu

- FOTO: OPšTINA KOTOR

Produženi boravci namijenjeni osnovnoškolcima predstavljaju projekat koji je realizovan na inicijativu Opštine Kotor, a počeli su  sa radom juče.

- Predviđeni su na pet lokacija, u OŠ Veljko Drobnjaković u Risnu, u Studentskom domu za učenike OŠ Narodni heroj Savo Ilić, u Prčanju za učenike OŠ Ivo Vizin, u JU Resursni centar za sluh i govor Dr Peruta Ivanović, te u Radanovićima za učenike OŠ Radanovići, a veliki dio sredstava za adaptaciju prostora i nabavku potrebnog materijala i opreme obezbijedila je Opština - saopštili su iz Opštine Kotor.

Radno vrijeme produženih boravaka je do 15:30 tj. 16 časova.

Predsjednik Jokić je izrazio zadovoljstvo uspješnim početkom rada, te kazao da Opština Kotor stoji na raspolaganju za sve što nastavnom osoblju i djeci bude neophodno tokom rada.

- Radi o projektu koji predstavlja veliku pomoć zaposlenim roditeljima koji su imali problem gdje da smjeste djecu od završetka časova do kraja njihovog radnog vremena - istakao je Jokić.

Djeca će u sklopu produženog boravka imati obezbijeđen i jedan obrok, zaključuje se u saopštenj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:11