Donacija Domu zdravlja / - ŽELJKO ŠAPURIć
18/09/2024 u 11:25 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikšić: Kovačević Domu zdravlja uručio donaciju u iznosu od 40.000 eura

U cilju poboljšanja primarne zdravstvene i povodom Dana opštine, danas je prvi čovjek nikšićke opštine Marko Kovačević uručio Domu zdravlja donaciju u iznosu od 40.000 eura.

Kovačević je svim sugrađanima čestitao Dan opštine

-Danas, na Dan opštine Nikšić, želeli smo da pošaljemo jednu lijepu poruku iz nikšićkog Doma zdravlja, koji je jedna od najvažnijih institucija u našem gradu, tako što ćemo uručiti donaciju 40. 000 eura za potrebe Doma zdravlja – za taktilne trake, za mobilni RTG aparat i opremanje interne ambulante. Znamo da ovim ustanovama uvijek treba pomoć i da oni sva sredstva uvijek iskoriste na najbolji mogući način i zato smo se danas opredjelili da upravo Dom zdravlja bude jedna od tački sa koje ćemo poslati ovakvu poruku. Ovo je poruka da brinemo o njihovom zdravlju i da smo spremni da pomognemo onima koji o našem zdravlju brinu ovdje u Domu zdravlja - istakao je Kovačević.

image

Donacija Domu zdravlja

- ŽELJKO ŠAPURIć

Direktorica nikšićkog Doma zdravlja Vera Bulatović zahvalila je na donaciji Opštini Nikšić na čelu sa predsednikom Kovačevićem.

- Marko Kovačević razumije potrebe primarne zdravstvene zaštite i koji je od starta ima fantastičnu saradnju sa našom  zdravstvenom ustanovom. Mi smo počeli našu komunikaciju i njegov mandat za izgradnjom parking mjesta ispred Dječijeg dispanzera i uvijek smo nastavljali saradnju. Ja se još jednom zahvaljujem što je on prepoznao prioritet primarne zdravstvene zaštite. Ovo ćemo upotrijebiti u najbolje moguće svrhe. Imamo dosta stvari koje nam nedostaju, trenutno su to staze oko Doma zdravlja koje će biti namijenjene jednim dijelom i ljudima sa invaliditetom, odnosno te taktilne trake, a zatim ćemo adaptirati i internu ambulantu. Imamo specijalistu interne medicine koji će uskoro diplomirati tako da ćemo biti u nekom boljem stanju – naglasila je Bulatović.

Čestitke povodom Dana opštine Nikšić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 11:25