Župljani ne zaboravljaju starije osobe / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
02/10/2024 u 09:54 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikšić: Župljani ne zaboravljaju starije osobe

Povodom međunarodnog Dana starih osoba, 1. oktobra, predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović i šef mjesne kancelarije Milan Dragnić obišli desetak sela Župe nikšićke I tom prilikom starijim osobama donirali pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

- Ovoga puta je dat akcenat na starije osobe koje žive same, pa je na ovaj način svima njima poslata poruka da nijesu na margini i da zajednica koliko toliko misli na njih, iako smo sigurni da ta pažnja prema najstarijoj populaciji mora i može biti mnogo veća.

image

Župljani ne zaboravljaju starije osobe

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć

Svjesni činjenice da je kao i svuda, broj starijih osoba sve veći u našoj mjesnoj zajednici, moramo svi zajedno nastojati da sve veću pažnju usmjerimo prema njima i na taj način im odamo zahvalnost za sve ono dobro  što su radili za naše društvo – rekao je Dragoljub Radulović

Savjet mjesne zajednice će i u narednom periodu zajedno sa državnim institucijama nastojati da organizuje aktivnosti koje će imati za cilj poboljšanja uslova za najstariju populaciju u MZ Župa Nikšićka.

Svaki peti građanin penzioner

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 09:54