/ - Фото: Служба заштите и спашавања Никшић
19/05/2022 u 18:33 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Акција никшићке Службе заштите и спасавања: Пронађен мушкарац који се изгубио у Пустом лисцу

Из Службе заштите и спасавања истичу да је пронађен на једном од споредних путева кроз планину, те да је безбједно евакуисан

Ватрогасци- спасиоци из Никшића пронашли су Ђ.П. који се био изгубио у Пустом лисцу. Из Службе заштите и спасавања истичу да је пронађен на једном од споредних путева кроз планину, те да је безбједно евакуисан

Подсјећамо, екипе ватрогасно- спасилачке јединице никшићке Службе заштите и спасавања кренуле су данас према планини Пусти лисац у циљу потраге за   Ђ.П.

Командир Службе заштите и спасавања Славко Тадић порталу "Дана" је казао да је нестанак Ђ.П. пријавила његови рођаци који су били са њим у брању печурки.

- Појаснили су да су  14 х требали да се састану на договореном мјесту, али се Ђ.П., који има око 50 година, није појавио. Пријавили су и нама и Центру безбједности Никшић чија екипа је са ватрогасцима- спасиоцима кренула на терен- рекао је раније Тадић.

Никшићки ватрогасци - спасиоци прије два дана из Пустог лисца евакуисали су суграђанку која је повриједила ногу падом низ стрмину на неприступачном терену. И она је брала печурке у рејону планине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:15