Radovi na putu / - MIćKO VUJISIć
08/05/2024 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Opština Danilovgrad počela radove na Martinićkom putu

Jedna od najvećih investicija ujedno predstavlja i najveći ponos, s obzirom na to da su projekat rekonstrukcije Martinićkog puta pratili brojni izazovi, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću i protokol Opštine Danilovgrad.

Podsjećamo da je pri preuzimanju vlasti i naslijeđenih dugova novo rukovodstvo pristupilo izradi novog projekta Martinićkog puta kako bi se dodatno unaprijedila saobraćajna bezbjednost.

Predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović potpisao je ugovor sa predstavnicima barske firme d.o.o. „Putevi Bar“ o izvođenju radova na rekonstrukciji Martinićkog puta.

- Na radovima kao podizvođači angažovane su firme „Briv Construction“ d.o.o. Kotor i „Ekvidistanca“ d.o.o. Bar. Stručni nadzor birao se između šest pristiglih, a na tenderu je izabrana firma Geotechnics project & consulting. Izvođač se ugovorom obavezao da će radove na rekonstrukciji puta Pažići - Spuž - Stologlav izvesti za ukupnu cijenu od 5.417.326,05 eura sa uračunatim PDV-om - naveli su iz danilovgradske opštine.

Počinju radovi na Martinićkom putu, cijena skoro 5,5 miliona eura

Rok za izvođenje radova je 210 dana od dana uvođenja Izvođača u posao.

- Podsjetićemo da je rukovodstvo Opštine u prethodnom periodu uložilo maksimalne napore da u što je moguće kraćem roku dođe do otpočinjanja radova, a do uspješnog okončanja istih, ovo pitanje je u samom vrhu opštinske agende - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 08:46