Anđela Jakšić-Stojanović / - FOTO: MPNI
29/02/2024 u 17:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MPNI: Osam vozila za škole na sjeveru

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović, izvršila je primopredaju osam vozila i to četiri vozila kapaciteta 7 + 1 sjedišta i četiri mini autobusa kapaciteta 12 + 1 sjedišta školama u ruralnim područjima.

Ključevi vozila uručeni su direktorima škola JU OŠ,,Vuk Karadžić” Bijelo Polje, JU OŠ,,Lubnice” Berane, JU OŠ,,Radoje Kontić” Pljevlja, JU OŠ,,Bratstvo-jedinstvo” Bar, JU OŠ,,Mile Peruničić” Pljevlja, Srednja mješovita škola Andrijevica, JU OŠ,,Aleksa Bećo Đilas” Bijelo Polje, JU OŠ,,Mladost” Bijelo Polje.

- Ministarstvo prosvjete, nauke i novacija obezbijedilo je nabavku 19 malih autobusa i sedam kombi vozila namijenjenih za prevoz učenika sa ruralnih područja, za koje je opredijeljeno preko 1,2 miliona eura - navode iz ovog resora.

Početkom godine potpisan je ugovor sa firmom Osmanagić d.o.o. Podgorica i Erste bankom ad Podgorica, čija je zajednička ponuda odabrana kao najpovoljnija na tenderu.

Takođe, u narednih deset dana Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija, zajedno sa Upravom za imovinu će raspisati novu nabavku vozila u vrijednosti od 2 miliona eura, čime će se nabavkom mini autobusa riješiti problem prevoza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:05