Boris Pejović / Lazar Ružić
20/11/2023 u 21:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pejović: Pljevlja su simbol jedinstva i solidarnosti

Pljevlja imaju značajan ekonomski potencijal, posebno u sektorima energetike, turizma i poljoprivrede, poručio je potpredsjednik Skupštine Crne Gore

Povodom Dana Opštine Pljevlja, potpredsjednik Skupštine Crne Gore Boris Pejović uputio je čestitku predsjedniku opštine Pljevlja Dariju Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić kao i svim građankama i građanima opštine Pljevlja.

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, želim izraziti iskrene čestitke, predsjedniku Opštine Dariju Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić, odbornicama i odbornicima kao i svim građanima Pljevalja. Kroz godine, Pljevlja su postala simbol jedinstva i solidarnosti, a nadam se da će sa tim trendom i nastaviti i u budućnosti. Pljevlja imaju značajan ekonomski potencijal, posebno u sektorima energetike, turizma i poljoprivrede. Odlučnost i predanost lokalne zajednice u ostvarivanju ovih razvojnih šansi su ključne za dalji napredak i unapređenje kvaliteta života svih građana.

Veoma je važno naglasiti da opština Pljevlja predstavlja dom različitim zajednicama koje žive zajedno u harmoniji, poštujući i cijeneći različitosti. Ovaj sklad predstavlja snagu Pljevalja i doprinosi izgradnji otvorenog i tolerantnog društva. Uprkos velikom broju problema i izazova, iskreno se nadam da ćemo zajedničkim snagama i saradnjom na svim nivoima, uraditi sve što je moguće kako bi u budućnosti Pljevlja povratila status industrijskog magnata u ovom djelu Crne Gore.

Neka Vam budući dani donesu još više prosperiteta, zajedništva i blagostanja“, navodi potpredsjednik Skupštine Crne

Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. decembar 2023 19:22