Aerodrom Tivat / - SKRINšOT/UPRAVA POLICIJE
10/07/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pojačane bezbjednosne mjere na Aerodromu Tivat

U cilju veće bezbjednosti putnika tokom ljetnje turističke sezone, Uprava policije preduzela je niz mjera kako bi obezbijedila sigurno okruženje na Aerodromu Tivat.

Na Aerodromu Tivat, kako ističu u Upravi policije, angažovani su službenici Sektora policije posebne namjene – Protivterorističke i Posebne jedinice policije koje su posebno obučene za brzi odgovor na različite vidove prijetnji po bezbjednost.

- Ove jedinice pružaju dodatni vid zaštite sigurnosti putnika na aerodromima. Njihova prisutnost i spremnost omogućavaju efikasno reagovanje na sve potencijalne situacije koje bi mogle ugroziti bezbjednost putnika. Tokom perioda povećanog broja letova i putnika iz Izraela, pripadnici Sektora policije posebne namjene biće raspoređeni na ključnim pozicijama Aerodroma u cilju osiguravanja mirnog i bezbjednog protoka saobraćaja - navode u saopštenju.

Uprava policije će nastaviti da preduzima sve neophodne korake kako bi obezbjedila maksimalan nivo bezbjednosti za sve putnike i posjetioce Aerodroma Tivat.

Na aerodromu Tivat oduzeti neprijavljeni satovi vrijednosti oko 28 hiljada eura

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. avgust 2024 02:08