Boris Pejović / - SKUPšTINA
21/07/2024 u 20:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Potpredsjednik Skupštine čestitao Dan opštine Berane

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Boris Pejović u svoje i u ime Skupštine Crne Gore, građankama i građanima Berana uputio iskrene čestitke povodom obilježavanja 21. jula – Dana opštine Berane.

- Ovaj poseban dan nas podsjeća na bogatu istoriju, kulturno nasleđe i prirodne ljepote vašeg kraja, koji predstavljaju čvrst temelj za razvoj turizma I privrede - napisao je Pejović.

Kkao je naglasio, Berane je grad sa velikim potencijalima za razvoj.

- Izgradnja puta Kolašin-Berane preko Jelovice značajan je korak ka unaprjeđenju infrastrukture, što će dodatno ojačati vezu vašeg grada sa ostatkom Crne Gore. Radujem se i budućoj trasi autoputa koja će proći kroz vaš grad, čineći Berane još pristupačnijim i atraktivnijim za investicije. Posebno je važno da mladima pružimo razlog da ostanu i grade svoj život u Beranama - smatra Pejović.

Mandić čestitao Dan opštine: Berane i kompletan vasojevićki kraj su duša ove zemlje

Valorizacija beranskih resursa mora biti prioritet, kako državne, tako i lokalne vlasti.

- Stoga, pozivam lokalno rukovodstvo da djeluje složno i u duhu kompromisa, podstičući razvojne mogućnosti koje će vaš grad učiniti još boljim mjestom za život. U Skupštini Crne Gore, imaćete pouzdanog partnera u tom poduhvatu. Samo zajedno, kroz zajednički trud I posvećenost, možemo ostvariti sve naše ciljeve i učiniti Berane gradom u kojem ljudi žele da žive i rade. U to ime, još jednom upućujem čestitke povodom Dana opštine, uz nadu da ćemo u godinama koje dolaze nastaviti da zajednički radimo na kontinuiranom poboljšanju uslova života i prosperitetu vaše zajednice - zaključio je Pejović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 05:17