Pajović / -FOTO: MIćKO VUJISIć
25/09/2024 u 07:06 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Predsjednik SO Danilovgrad: Skupština mjesec dana bez sekretara

Služba Skupštine mjesec dana nema sekretara Skupštine. Kako je za "Dan" rekao Predrag Pajović, predsjednik SO Danilovgrad, v.d. sekretaru Skupštine mandat je prestao 25. avgusta 2024. godine.

– Imajući u vidu da je v.d. sekretaru Skupštine prestao mandat, zbog prestanka radnog odnosa po sili zakona i odlaska u penziju, mjesto sekretara Skupštine trenutno je upražnjeno – kaže Pajović.

Pajović dodaje da će konkurs za sekretara Skupštine biti raspisan u kratkom vremenskom roku i u skladu sa propisanom zakonskom procedurom. Na pitanje "Dana" ko trenutno obavlja funkciju sekretara i do kada, Pajović je rekao da nemaju sekretara.

– Služba Skupštine trenutno nema sekretara dok se ne sprovede zakonska procedura po javnom konkursu – kaže Pajović.

On ističe da pripremu sjednica Skupštine vrše zaposleni u Službi Skupštine, u onom dijelu u kojem su im ti poslovi u opisu radnog mjesta, a u skladu sa Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Službe Skupštine.

image

Sjednica Skupštine dogovorena za 11.oktobr

DANILOVGRAD-NENAD MANDIC

– Prisustvo sekretara Skupštine, shodno zakonskim propisima, nije neophodno prilikom pripreme i održavanja sjednica Skupštine – navodi Pajović.

Pajović navodi i da je na sastanku sa šefovima klubova odbornika dogovoreno da se naredna sjednica Skupštine održi 11. oktobra 2024. godine.

– Skupština opštine funkcioniše nesmetano, sjednice se održavaju prema utvrđenom programu rada, planiranom dinamikom, u skladu sa zakonskom procedurom, i bez bilo kakvih dodatnih smetnji – naveo je Pajović.

Danilovgrad: Održavanje i red na grobljima kontrolisaće lokalne zajednice

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 07:06