/ - NEVENA BULAJIć
09/05/2023 u 15:00 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predsjednik SO Nikšić položio vijenac na Spomenik palim borcima pod Trebjesom

Vuković je istakao da uvijek i na svakom mjestu moramo pokazivati prvrženost idealima za koje su se borili naši preci i na kojima je izgrađena naša zemlja

Povodom 9. maja – Dana pobjede nad fašizmom, predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, zajedno sa predstavnicima SOBNOR-a i predstavnicima Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore, položio je vijenac na Spomenik palim borcima pod Trebjesom.

image
- NEVENA BULAJIć
image
- NEVENA BULAJIć

Tom prilikom, Vuković je istakao da uvijek i na svakom mjestu moramo pokazivati prvrženost idealima za koje su se borili naši preci i na kojima je izgrađena naša zemlja.

Ispred SOBNOR-a Tomislav Bulajić kazao je da su na Đurđevdan bili na proslavi bitke na Neretvi na kojoj su prisustvovale delegacija Crne Gore i Jugosloslovenska komunistička partija iz Crne Gore i Nikšića kao i da je događaju prisutvovao veliki broj ljudi iz bivše Jugoslavije.

Isped JKPCG Radisav Stanišić podsjetio je na stradanja boraca iz Drugog svjetskog rata koji su dali svoje živote za slobodu i kazao da se neofašizam širi po Evropi što ne čudi da se i dalje nacionalističkom paranojom uništava osnovna ćelija društva, porodica.

image
- NEVENA BULAJIć
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:22