/ foto: žana bojanić
09/01/2024 u 13:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Promocija Praznika mimoze u gradovima regiona

Turistička organizacija Herceg Novi počela je promociju Praznika mimoze u avgustu prošle godine na sajmovima Kragujevcu i Novom Sadu, a to je bila prilika da predstave i kompletnu zimsku ponudu, kazala je direktorica TO Milja Vitorović

Turistička organizacija, u novoj godini nastavlja promociju Praznika mimoze u regionu. Promocija tokom januara, koja će biti drugačija u odnosu na prethodne godine, počeće iz Beograda, a nastavljena na Zlatiboru, Sarajevu i Banja Luci, piše RTHN.

Turistička organizacija Herceg Novi počela je promociju Praznika mimoze u avgustu prošle godine na sajmovima Kragujevcu i Novom Sadu, a  to je bila prilika da predstave i kompletnu zimsku ponudu, kazala je direktorica TO Milja Vitorović.

– Slijedi nam promocija Praznika mimoze u Beogradu 17. januara. Na Trgu Republike će biti ulična žurka, što je drugačiji koncept. Defile Gradske muzike i mažoretki biće kroz Knez Mihailovu i potom se zaustavljamo na samom Trgu i upriličiti žurku. Nastupiće klapa, maske i nadam se dobroj atmosferi. Dijelićemo letke sa osnovnim programom praznika, kazala je Vitorović.

Nakon Beograda nastaviće promociju u gradovima u regionu.

– Nakon Beograda, dan kasnije, 18. januara, uslijediće promocija na Zlatiboru, a 22. u Sarajevu, gdje će biti organizovana konferencija za novinare, kojoj će prisustvovati i Halid Bešlić, čijim koncertom će biti otvoren Praznik. Potom ćemo predstaviti program u Banja Luci, najavila je Vitorović.

Već je poznato da će na otvaranju biti upriličen koncert Halida Bešlića, a na zatvaranju će nastupiti Prljavo kazalište. Kao i tokom novogodišnjih praznika, nizaće se i programi u parku Boka, kazala je Vitorović

– U parku će biti sjajna atmosfera kao i tokom novogodišnjih praznika. Biće postavljen i najveći ledeni tobogan sa tri trake za spust. Biće osmišljeno i niz muzičkih i edukativnih programa, ali i takmičenja.

Kako ističe Vitorović, u toku su i evropski sajmovi, a već sutra ih očekuje nastup u Oslu.

– Ima više tih kriterijuma koje mi evropske sajmove posjećujemo. To je dobra avio konekcija i svi su uglavnom preporuka NTO. Bili smo u Londonu, slijedi Štutgart, Madrid, Oslo. U zavisnosti od karaktera sajma pripremamo i tip prezentacije.

Podsjećamo, Praznik mimoze biće otvoren 16. februara i trajaće do 3. marta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:28