Branislav Nenezić / - SD
06/09/2022 u 11:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SD samostalno na lokalnim izborima u Baru

Očekujemo da će građanke i građani Bara prepoznati kvalitet našeg izbornog programa koji će ubrzo biti predstavljen, rekao je predsjednik OO SD Bar Branislav Nenezić

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Bara, jednoglasno je donijeta odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu. 

"Kao što sam i ranije kazao, okosnicu socijaldemokratije u Crnoj Gori uvijek je predstavljao Bar, pa je potpuno prirodno da SD nastupi samostalno na lokalnim izborima. Očekujemo da će građanke i građani Bara prepoznati kvalitet našeg izbornog programa koji će ubrzo biti predstavljen, a koji će promovisati najbolja izborna lista, po čemu smo se izdvajali u odnosu na ostale političke subjekte i na prethodnim lokalnim izborima. Izborna lista će biti garancija uspješnog izbornog rezultata i nemam nikakvu dilemu da će spoj mladosti i iskustva koji bude predstavljen na našoj listi biti pokretač promjena i reformi u našem gradu. Najbolji garant za to će biti još snažnije učešće naše partije u lokalnoj vlasti koja će se nakon izbora konstituisati. Ovim putem želim da pozovem sve naše sugrađanke i sugrađane da nam se priključe i da u otvorenoj saradnji zajedno promovišemo sve planove, projekte i zadatke čijoj ćemo realizaciji težiti u narednom mandatu lokalne samouprave" - rekao je predsjednik OO SD Bar, Branislav Nenezić. 

Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore dr Damir Šehović, potpredsjednici mr Boris Mugoša i Danilo Orlandić, kao i generalni sekretar Miloš Čelanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 17:06