puta Bar-Kamenički most-Krute / FOTO: OPšTINA ULCINJ
03/09/2024 u 20:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Sjutra rekonstrukcija puta Bar-Kamenički most-Krute

Iz Kabineta predsjednika Opštine Ulcinj saopštili su da sjutra počinje rekonstrukcija puta Bar - Kamenički most - Krute.

Kako su kazali, to je projekat koji je obećavan godinama i koji predstavlja veliki korak naprijed u poboljšanju infrastrukture i povezivanju ovog područja s ostalim dijelovima Crne Gore.

Biser Ulcinja ugrožavaјu klimatske promјene, ljudski faktor i nemar vlasti: Bojana je stvorila Adu, ali će je i uništiti ako država ne reaguje

- Ohrabrujuće je vidjeti što je Opština Ulcinj preuzela i završila proces eksproprijacije u rekordnom roku, što dokazuje ozbiljnost u realizaciji ovog važnog projekta. Ovo je jasan primjer kontinuiranih napora da se osiguraju jednaki uslovi i mogućnosti za albansku zajednicu u ovom regionu, uprkos prethodnim izazovima diskriminacije i zanemarivanja u sprovođenju kapitalnih projekata- saopšteno je iz Kabineta predsjednika Opštine Ulcinj.

Očekuje se, navode, da će projekat imati značajan uticaj na poboljšanje pristupa i ekonomskog razvoja ovog područja, donoseći dugoročne koristi za njegove stanovnike.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 11:29