Skupština Prijestonice Cetinje / - SKUPšTINA PRIJESTONICE CETINJE
26/07/2024 u 13:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Skupština Prijestonice Cetinje zasjeda danas

Osamnaesta sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje nije počela u 10 sati, kako je prvobitno bilo najavljeno, zbog nedostatka kvoruma. Početak sjednice odložen je za 15.30 časova.

Pored tačke koja se odnosi na Izbor, imenovanja i razrješenja, pred odbornicima će naći Prijedlog Odluke o Završnom računu Budžeta Prijestonice Cetinje za 2023. godinu.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Programa podizanja spomen-obilježja na teritoriji Prijestonice Cetinje, Prijedlog Opšteg plana zaštite od štetnog dejstva voda, za vode od lokalnog značaja za Prijestonicu Cetinje, za period od 2024-2029. godine, te Prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom  odgovornošću “Vodovod i kanalizacija”- Cetinje.

Odbornici će razmotriti Izvještaj o radu sa finansijskim Izvještajem Društva sa ograničenom odgovornošću “Sportski centar Cetinje” za 2023.godinu i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada za 2024.godinu Društva sa ograničenom odgovornošću “Sportski centar Cetinje”.

Prijestonica donirala vozilo vrijednosti 120.000 eura Turističkoj organizaciji

Na odborničkim klupama naći će se i Prijedlog Odluke o prenosu prava svojine na osnovnim sredstvima-Smart parking sistemom u svojini Prijestonice Cetinje na DOO “Komunalno” Cetinje, Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Cjenovnik korišćenja javnih parkirališta, te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Cjenovnik usluga u sportskoj dvorani DOO “Sportski centar Cetinje”.

U okviru 14 tačaka dnevnog reda, odbornici će razmatrati Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Cjenovnik hrane i pića u Hotelu “Sport IN”, kao i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti Đurović Marku, Đurović Iliji, Đurović Nikoli i Đurović Vjeri za zasnivanje stvarne službenosti.

Pored Prijedloga Odluke o davanju saglasnosti za nepotpunu eksproprijaciju nepokretnosti u KO Ćeklići za potrebe izmještanja elektroenergetske infrastrukture, na odborničkim klupama će se naći i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za nepotpunu eksproprijaciju nepokretnosti u KO Prediš za potrebe izmještanja elektroenergetske infrastrukture.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 01:58