Исак Шабановић извлачење супер-премији наградне игре ”Дан по дан - шанса за стан”, коју је организовао ”Дан” / -LAZAR RUZIC
01/09/2021 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стан од "Дана" за Херцегновљанку

Добитница супер премије, стана у Подгорици у наградној игри "Дан по дан - шанса за стан" је Јована Велимировић из Херцег Новог. Срећа јој се осмјехнула захваљујући "Дану", организатору наградне игре и пјевачу Исаку Шабановићу који је из препуног бибња извукао добитни коверат.

- Диван је осјећај усрећити другога, а посебно се радујем што сам добио прилику да обрадујем читатељку дневних новина "Дан", учесницу наградне игре "Дан по дан - шанса за стан". Тренутак кад сам јој саопштио да сам извукао из бубња баш коверат са њеним именом и за мене је био јако узбудљив - рекао је Исак Шабановић за "Дан" након извлачења награда.

Јована Велимировић станује у Игалу и по професији је фризерка.

image

Комисују су сачињавали запослени у "Јумедиа Монту": Дејан Ражнатовић, Смиљка Кадовић и Миљан Ивановић

-LAZAR RUZIC

Комисију су сачињавали запослени у "Јумедиа Монту": Дејан Ражнатовић, Смиљка Кадовић и Миљан Ивановић.

Тренутак кад сам Јовани Велимировић саопштио да сам извукао из бубња баш коверат са њеним именом и за мене је био јако узбудљив - рекао је Исак Шабановић за "Дан"

- Завршена је још једна наградна игра "Дана" која је, као и све до сада, наишла на велики одзив наших читалаца и грађана, чему свједочи заиста огроман број пристиглих коверти. Ове године уважавајући ситуацију са корона вирусом која нас је задесила, пажљиво смо креирали наградни фонд и трудили се да корисним наградама, као што су ваучери за трговину од 50 еура - свакога дана, и једном мјесечно 200 еура, помогнемо да се лакше превазиђе криза. Игру смо почели 1. марта, а данас смо добили десет добитника главних награда - ваучера за намјештај у вриједности од по 500 еура и најврједније награде - стана у Подгорици. Срећним добитницима честитамо и захваљујемо нашим читаоцима, учесницима наградне игре на оваквом одзиву, а такође и на лијепим ријечима које нам свакодневно упућују: Такође, захваљујемо читаоцима на повјерењу које нам указују за рјешавање њихових личних проблема, сматрајући "Дан" институцијом која им најбоље може помоћи и на снази коју нам дају да пркосимо глобалним трендовима, да чувамо традицу и будемо и даље, без конкуренције, најтиражнији и најчитанији штампани медиј у Црној Гори - каже Смиљка Кадовић, директорица маркетинга.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:08