Donacija Domu starih Nikšić / - ŽELJKO ŠAPURIć
28/06/2024 u 14:52 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

"TIКА" donirala vozilo za osobe sa invaliditetom Domu starih u Nikšiću

Domu starih "Nikšić" uručena je izuzetno vrijedna donacija u vidu vozila za prevoz osoba sa invaliditetom, u vrijednosti od 42,083.07eura bez PDV-a.

Donator je Turska organizacija za međunarodnu saradnju i koordinaciju TIКА, na čelu sa koordinatorkom Nihal Еrsoj.

V.D direktorice mr Jelena Banjević izrazila je veliku zahvalnost na uručenoj donaciji, ističući da je ona usmjerena na pravu adresu, jer će umnogome  doprinijeti  poboljšanju kvaliteta  zdravstvene zaštite korisnika Doma.

- Оva vrijedna donacija će veoma doprinijeti  unapređenju kvaliteta života naših korisnika. Оsim što se navedenim humanim gestom  popravilo materijalno stanje Doma, isti je izmamio osmjehe na licima naših korisnika, jer predstavlja pravi primjer kako bi svi oni koji su u mogućnosti trebalo da pomažu najranjivijoj populaciji. Bolji kvalitet usluga koje se pružaju u našoj ustanovi, kao i efikasniji rad i bezbjedniji prevoz više korisnika istovremeno omogućeni su, i izdignuti na veći nivo - rekla je Banjević.

Оna je dodala da je Dom je ustanova otvorena za saradnju sa svim međunarodnim i drugim organima, organizacijama i udruženjima koje mogu dati svoj doprinos da se na brži i efikasniji način realizuju mnoge programske aktivnosti, a čiji je krajnji cilj ostvarivanje interesa starijih osoba  za njihovo puno i aktivno učestvovanje u svim oblastima društvenog života.

Najavljena saradnja Ministarstva prosvjete i TIKA-e

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 14:52