/ - PHOTO BY BRANDON MORGAN ON UNSPLASH
29/11/2021 u 17:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тиват: Гром ударио авион са ватерполистима Југа

Голман Антонио Вукојевић препричао је за Дубровачки вјесник како је изгледало тих неколико минута у авиону који је био мета удара грома

Ватерполисти хрватског Југа имали су јуче драматичан лет при повратку из Београда према Тиват, који је пореметио удар муње у авион,  јавља портал RTCG.

Ватерполисти и управа клуба летјели су авионом "Ер Србије", када је око 14 часова, при слијетању на тиватски аеродром, у летјелицу ударио гром.

-Колико сам у животу пута летио, али ово што нам се јуче догодило никад нисам доживио. Људи су повраћали, вриштали, неконтролисано се дизали са својих сједишта и вриштали да морају да изађу"-рекао је директор ВК Југ Огњен Кржић (52) за Дубровник Нет.

Голман Антонио Вукојевић препричао је за Дубровачки вјесник како је изгледало тих неколико минута у авиону који је био мета удара грома.

-Кренуло је све тако да је лет већ на почетку каснио неких сат времена, због невремена у Тивту. Чим смо полетјели, пилот је упозорио да нас очекују невријеме и јак вјетар- каже Вукојевић.

Све је, наводи, било у реду првих двадесетак минута лета, а онда се догодио удар грома у крило.

-Након тога смо наставили летјети, уз стварно ненормалне турбуленције. Ваљали смо се с једне на другу страну авиона, а како је вјетар био прејак, пилот је подигао авион мало више. Но, људима је долазила мука, повраћали су, тражили врећице...Доста их је и вриштало, била је стварно паника. Пилот је на крају одлучио да слети у Подгорицу. Велико олакшање смо осјетили кад смо се коначно приземљили"- испричао је Антонио.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:03