Фото: Д.С.
15/10/2021 u 10:10 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ускоро јавна расправа о Нацрту одлуке о измјенама и допунама одлуке о буџету општине Бар за 2021

У овом периоду Секретаријат за финансије и Секретаријат за имовину, заступање и инвестиције организоваће јавну расправу, у складу са прописаним епидемиолошким мјерама

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић утврдио је Нацрт Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о Буџету Општине Бар за 2021. годину, који се ставља на јавну расправу у трајању од 15 дана, почев од 13. октобра 2021. године и биће објављен на званичном сајту Општине Бар: www.бар.ме.

У овом периоду Секретаријат за финансије и Секретаријат за имовину, заступање и инвестиције организоваће јавну расправу, у складу са прописаним епидемиолошким мјерама.

Централна јавна расправа (за све мјесне заједнице) биће одржана 25. октобра у 18 часова у Великој сали СО Бар, а Стручна јавна расправа дан касније (26. октобра) у 12 часова у Великој сали СО Бар.

Увид у Нацрт акта, заинтересовани грађани могу извршити у просторијама мјесних заједница и мјесних канцеларија, Секретаријата за финансије и Секретаријата за имовину, заступање и инвестиције, као и на званичном сајту Општине Бар www.бар.ме.

Из Општине Бар позивају грађане да својим учешћем, приједлозима и сугестијама допринесу изради квалитетних текстова ових аката, који се могу доставити Секретаријату за финансије и Секретаријату за имовину, заступање и инвестиције, непосредно на шалтеру Грађанског бироа Општине Бар, путем поште: Булевар Револуције бр. 1 или путем е-маил-а: јавне.расправе@бар.ме, закључно са 27.10.2021. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:35