Članice Plesnog kluba ”Habanera” / - FOTO: D.S
02/04/2024 u 08:49 h
D.SD.S
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(FOTO) Uspješan nastup plesnog kluba Habanera u Lazarevcu

Članice Plesnog kluba „Habanera“ iz Bara i Osnovne škole „Mirko Srzentić“ iz Petrovca učestvovale su na Međunarodnom plesnom festivalu „Dance Zone“, koji je proteklog vikenda održan u Lazarevcu, i ostvarile zapažen uspjeh.

Takmičenje koje je održano u Sportskoj dvorani „Kolubara“ okupilo je više od 2400 plesača, kazala je Ljiljana Nikolić, ispred barske „Habanere“.

- Zapažen nastup nije izostao ni ovog puta, pa su takmičari u hip-hop i street disciplini osvojili sledeće rezultate: 1. mjesto solo hip hop i battle odrasli - Lena Nikolić, koja je u Gala programu osvojila nagradu za najboljeg solistu prvog dana takmičenja, 1. mjesto hip-hop formacija,, MS juniors“ B, 2. mjesto street formacija,, MS Crew“ A, 2. mjesto hip hop formacija“Tap in“ B, Hip hop solo junior Anđela Ražnatović u konkurenciji od 36 solista osvojila je 7 mjesto, Duo hip hop djeca u konkurenciji od 20 parova Nina Nikolić i Petra Dutina osvojio je 2 mjesto dok su Lara Krnić i Andrea Lukovac osvojile 6 mjesto u finalu.

image

Članice Plesnog kluba "Habanera"

- FOTO: D.S

- U juniorskoj kategoriji hip hop duo 7 mjesto osvojile su Anđela Ražnatović i Uma Duraković u konkurenciji od 18 parova - dodala  je Nikolić.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:55