Trg slobode Niksic / -DOPISNIK
19/08/2023 u 09:24 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mladići se vozili pješačkom zonom u Nikšiću, kažnjeni sa 440 eura

Nesavjesnim mladim građanima izdati su prekršajni nalozi

Dva mlada vozača kažnjena su nakon što su na društvenim mrežama objavili vožnju nikšićkim korzom. Radi se o osobama dvadesetih godina, a dobar ishod ovog saobraćajnog prekršaja je što tada u centralnoj pješačkoj zoni nije bilo ljudi. Nesavjesnim mladim građanima izdati su prekršajni nalozi.

Iz Uprave policije navode da su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali i prekršajno procesuirali lica koja su se upravljajući vozilima kretala Trgom Slobode u kasnim noćnim satima, gdje je zabranjen saobraćaj za vozila, a što su isti snimali i objavljivali na društvenim mrežama.

- Licu B. M. (20) izdat je prekrsajni nalog u ukupnom iznosu od 360 eura zbog prekrsaja iz člana 319 stav 5 tacka 17 i člana 323 stav 1 tacka 26 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, dok je licu J. M. (25) izdat prekršajni nalog zbog prekršaja iz  clana 322 stav 1 tacka 6 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, za koji je pridviđena novčana kazna u iznosu od 80 evra. Policijski službenici će preduzimati aktivnosti u cilju suzbijanja prekrsaja nesavjesnog upravljanja vozilima površinama koje su namijenjene za pješake – navode iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:33