Коалиција За будућност Мојковца / - За будућност Мојковца
29/11/2021 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"За будућност Моjковца‘‘ jе побjедник избора, зато оволика бука ДПС-а

Прво ћемо морати да санирамо оно што jе урадила власт ДПС-а, коjа jе своjим лоповлуком само радила на личном богаћењу и тjерању грађана из наше општине, поручили су из ове коалиције

Оно што jе извjесно - у Моjковцу ће ДПС бити тешко поражен, а коалициjа За будућност Моjковца, предвођена младим интелектуалцем Веском Делићем, биће побjедник избора 5. децембра. То знаjу и у моjковачком ДПС-у, коjи jе jедино познат по томе што jе заиста jедан од "виђениjих" кракова мафиjашке хоботнице ове партиjе, па их подржаваjу или су чак и на листи неки коjи су блиско сарађивали са криминалцем Насером Кељмендиjем. Зато се дигла оволика бука из ДПС, коjа, наравно, не може зауставити побjеду коалициjе За будућност Моjковца, наводи се у саопштењу коалиције.

- Нећемо се превише бавити ДПС-ом, а нарочито причом о издаjи, jер jе макар то нешто што искључиво прати политику ДПС. Уосталом, на челу те партиjе се налазе они коjи су током кариjере промиjенили више идеологиjа, да би данас остали у идеолошкоj рупи издаjника и нацисте Секуле Дрљевића. Тиме су пљунули на своjе претке, али и на себе из неких раниjих фаза, што jе њима као попити чашу воде. Зато ће Моjковчани одбацити екстремисте из ДПС-а, а снажно подржати нашу коалициjу коjа jе гарант духовне и економске обнове - наводе из коалициjе За будућност Моjковца.

Такође, поручују да у ДПС-у знаjу добро да jе претходних дана велики броj њихових гласача пришао коалициjи За будућност Моjковца, jер више не желе да буду дио jедне лоше и промашене политике коjа нестаjе са сцене. "А нека су у ДПС-у запитаjу и то зашто су им се пасивизирали провjерени кадрови и какав jе био њихов однос према њима, колико су их пута слагали и преварили".

- Што се тиче програма коалициjе За будућност Моjковца, он jе убjедљиво наjбоља понуда и ми готово сваки дан саопштавамо шта ћемо радити одмах након наше побjеде 5. децембра, а, нажалост, прво ћемо морати да санирамо оно што jе урадила власт ДПС-а, коjа jе своjим лоповлуком само радила на личном богаћењу и тjерању грађана из наше општине. Просто jе немогуће да се нико од тих људи макар мало не застиди и да се извини због уништавања и пљачке коjоj jе наш град био изложен од стране ДПС и удбашко-криминалних кланова коjи су држали Моjковац под окупациjом.

Доста jе било окупациjе, коалициjа За будућност Моjковца jе побjедник избора 5. децембра, остаjемо овдjе да радимо радимо у интересу свих грађана Моjковца - поручују из ове коалиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 07:38