Уручивање донације / -В.Ш.
25/12/2021 u 11:11 h
Vitomir ŠpanjevićVitomir Španjević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Жабљачка Служба заштите и спасавања добила моторне санке вриједне 16.000 еура

Примопредаја вриједних моторних санки обављена је испред Ватрогасног дома уз присуство екипе припадника Службе заштите и спасавања као будућих корисника

Служба заштите и спасавања Општине Жабљак добила је вриједан и,за нормално функционисање у зимским условима, пријеко потребан поклон. Фирма "Дурмитор хотел и виле" доо Жабљак која послује у оквиру компаније Петроса Статиса донирала им је моторне санке вриједне 16.000 еура. Примопредаја вриједних моторних санки "yamaha" обављена је испред Ватрогасног дома уз присуство екипе припадника Службе заштите и спасавања као будућих корисника.

-Ово није само донација нашој служби већ првенствено нашем становништву које живи у руралним подручјима, а који у овим зимским данима знају бити одсјечени од остатка свијета. Када им је потребно доставити лијекове, храну или друго што им је неопходно. Веома често током зимског периода моторне санке су једино средство када је могуће доћи до њих, када треба неког траспортовати до болнице, тако да ће нам сада бити неупоредиво лакше да дођемо до сваког коме помоћ буде потребна - истакао је командир СЗС, Драго Поповић.

- Ово је једна мала донација за ове велике и племените људе. Велико нам је задовоство што смо у прилици да допринесемо успјешности њиховог племенитог рада и ангажовања. Ово је само наставак сарадње са различитим субјектима на Жабљаку, а све за опште добро. Реновирали градску капелу, донирали комби Средњој школи за ђаке пјешаке, паметне табле и рачунаре, а већ четири године финансирамо пут за младе Жабљачане на окупљање младих Европе - казао је представник донатора, Горан Бенцун.

У име локалне управе на донацији се захвалио Веселин Вукићевић, предсједник општине Жабљак који је са сарадницима присуствовао примопредају моторних санки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 10:25