epa11019620 Philip Billing of AFC Bournemouth is congratulated by his teammates after scoring the second goal during the English Premier League match between Manchester United and AFC Bournemouth in Manchester, Britain, 09 December 2023. EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, ‘live‘ services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / EPA-EFE-PETER POWELL
16/12/2023 u 14:04 h
Marko MilićevićMarko Milićević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Trešnjice" nastavljaju niz

Sjajna forma Bornmauta garantuje novi trijumf i nastavak sjajnog niza, a kvota na pobjedu domaćina iznosi 1.45

Revolucija koju novi menadžer Bornmauta Andoni Iraola polako sprovodi u djelo počinje da daje velike rezultate, a popularne "trešnjice" su trenutno u nizu od četiri trijumfa na poslednjih pet mečeva u ligi. Utakmicu na Old Trafordu u prošlom kolu mnogi opisuju kao jednu od najboljih u poslednjih nekoliko godina, a upravo je taj trijumf doveo domaću ekipu na dva boda udaljenosti od gornjeg dijela tabele. Navijači sa nestrpljenjem očekuju povratak svojih miljenika na čuveni Vitaliti, a domaća ekipa na poslednja tri meča kod kuće ima učinak od dvije pobjede i jednog remija uz dva postignuta gola u prosjeku po meču. Upravo će ovaj niz kao i fenomenalna forma "trešnjica" biti ključan faktor u narednom meču koji će domaćin dočekati sa ulogom apsolutnog favorita.

Gostujuća ekipa sa druge strane putuje na Vitaliti sa čak četiri boda zaostatka za sigurnom zonom nakon što su u prošlom kolu upisali novi poraz, treći u nizu, ovoga puta od strane Mančester Sitija. Tim Roba Edvardsa je uprkos lošim rezultatima pokazao da može da se nosi sa pritiskom elitnog engleskog fudbala a kako igra ovaj tim pokazuje činjenica da su utakmice sa najboljim ekipa riješene samo jednim golom razlike. Ekipa Lutona tek treba doći do bodova koji će biti ključni u nastavku sezone ali će ovoga puta na Vitalitiju nastupiti u ulozi apsolutnog autsajdera, najviše zbog činjenice da su uz Šefild Junajted gosti najgora ekipa na strani u ligi u ovom trenutku.

Markus Tavernier može biti jedan od ključnih igrača u redovima Bornmauta u ovom meču, dok sa druge strane Elijah Adebajo predstavlja udarnu iglu u napadu ekipe Lutona.

KOMENTAR: Sigurna forma "trešnjica" uz raspoložen napad po nama donosi sigurnu pobjedu domaćina uz dva postignuta gola.

NAŠ PREDLOG/1 i tim1 2+

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 01:20