/ - Arhiva
16/11/2023 u 19:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Coca-Cola Hrvatska: Potvrđena zdravstvena ispravnost cijele serije mineralne vode

Serija mineralne vode Romerquelle Emotion sa ukusom borovnice i nara, od 330 militara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena sa tržišta 8. novembra 2023. godine nakon zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske

Kompanija Coca-Cola Hrvatska saopštila je da je nakon sprovedene analize potvrđena zdravstvena ispravnost cijele serije mineralne vode Romerquelle Emotio, koja je prije nekoliko dana bila povučena sa tržišta.

"Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. novembra 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda", stoji u saopštenju, prenio je portal Index.hr.

Serija mineralne vode Romerquelle Emotion sa ukusom borovnice i nara, od 330 militara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena sa tržišta 8. novembra 2023. godine nakon zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske.  

"Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo sa potpunom transparentnošću da sarađujemo sa svim nadležnim tijelima tokom istrage jednog izolovanog slučaja u Rijeci", istaknuto je u saopštenju.

Coca-Cola Hrvatska je navela da je iskreno zahvalna svojim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u njihovo poslovanje i brandove i još jednom naglasila da su njeni proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, kojima su potpuno predani tokom više od 55 godina na hrvatskom tržištu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 04:36