Brajlović / -FOTO: FEJSBUK
04/01/2023 u 17:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Sarajevu turistima iz Srbije bušili gume, čuveni Sejo Brajlović im platio sve troškove

Sarajevska legenda poznat po uzrečici "Kontaš?", kupio je turistima iz Srbije nove gume, a dobili su i besplatnu večeru

U Sarajevu su se tokom novogodišnjih praznika desili brojni nemili događaji, ali i jedan koji dokazuje da dobro uvijek pobjeđuje zlo. 

Naime, tokom prazničnih noći u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine su na dva automobila novosadskih registracija probušene gume. 

Takođe, oštećene su i gume jednom Užičaninu i to sve četiri!

Nakon ovih vijesti koje su brzo preplavile lokalne medije, javio se poznati ugostitelj i vlasnik čuvenog restorana Sejo Brajlović koji je najavio da će platiri troškove turista iz Srbije, čije su gume na automobilima bile izbušene.

Sarajevska legenda, poznat po uzrečici "Kontaš?", kupio je turistima iz Srbije nove gume, platio montiranje i balansiranje, a dobili su i besplatnu večeru.

- Zamolili bi oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izvještaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lijepim sjećanjima za Novogodišnje praznike. Sarajlije su uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad. "Ovi" koji su ovo uradili, neka im ide na čast - poručio je Sejo. 

Jedan od vlasnika oštećenih automobila Bojan Gregurek kazao je da je Brajlović ispoštovao sve i zahvalan mu je na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je ujedno i vlasnik drugog oštećenog automobila.

- Upoznali smo mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikog gospodina Seju koji sve finansirao. Svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umjeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čovjeku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva - zaključio je Gregurek. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:30