Ilustracija / Printscreen
23/04/2023 u 22:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena nakon što je policajcu rekla: Dobro veče, majmunče

Sutkinja je proglasila krivom i kaznila sa 70 eura. Međutim, kako je dan provela u policijskom pritvoru, ne mora ništa da plati. Jedino mora da podmiri 15 eura troškova prekršajnog postupka

Pijana žena uhapšena je u Hrvatskoj nakon što je izvrijeđala policajca u prisustvu zaposlenog hitne pomoći koji je stigao na intervenciju kako bi ocijenio je li sposobna za zadržavanje.

Prema presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine oko 18.30 sati u mjestu Matijevići kod Dvora, a gospođa je na kraju prijavljena za remećenje javnog reda i mira, piše Danica.hr.

- Narušavala je javni red i mir na način da je, pod uticajem alkohola u koncentraciji od 1,83 g/kg, naročito visokim tonom vrijeđala i omalovažavala policijskog službenika riječima: ‘Dobro veče, majmune! Ti si simpatičan, zato si majmunče!’.

- Sve je to izgovorila u prisustvu zaposlenog hitne medicinske pomoći Dvor, zaključila je prekršajna sutkinja u presudi koju je donijela ovih dana.

Žena je najprije prebačena u dom zdravlja gdje je pregledana s obzirom da je bila pod znatnim uticajem alkohola. Nakon toga je oko 1.50 sati poslije ponoći uhapšena te zadržana u policijskom pritvoru. Puštena je oko 11 sati, nakon što se potpuno otrijeznila.

Sutkinja je proglasila krivom i kaznila sa 70 eura. Međutim, kako je dan provela u policijskom pritvoru, ne mora ništa da plati. Jedino mora da podmiri 15 eura troškova prekršajnog postupka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:34