Панорама Лондона / - МИЛАДИН ВЕЉКОВИЋ
30/04/2022 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Британски посланик суспендован јер је гледао порнографију

На новинарско питање да ли је грешком отворио нешто на свом телефону, Париш је рекао: "јесам, али нека истрага то утврди“

Британски посланик кога је Конзервативна странка премијера Бориса Џонсона суспендовала након оптужби да је гледао порнографију на свом телефону у сали Доњег дома парламента рекао је да је грешком отворио експлицитни садржај. Нил Париш суспендован је у петак с мјеста конзервативног посланика након што се сам пријавио повјеренику за парламентарне стандарде. Рекао је да ће остати посланик док се спроводи истрага.

На новинарско питање да ли је грешком отворио нешто на свом телефону, Париш је рекао: "јесам, али нека истрага то утврди“.

Британски медији извијестили су да је министарка рекла да је видјела колегу како гледа порнографски материјал док је сједио поред ње у сали Доњег дома и да је исти посланик гледао порнографију током сједнице одбора.

У интервјуу за лист "The Times" објављеном у суботу, Паришова супруга рекла је да не зна да је њен муж урадио раније нешто слично, и додала да је њен супруг "дивна особа".

"Све је то врло неугодно", цитира лист Сју Париш. "Искрено, остала сам без текста", додала је.

- Људи не би смјели да гледају порнографију... Ове су даме сасвим у праву што су љуте, као што сам и ја љута, рекла је супруга посланика Конзервативне странке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 00:41