Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
03/07/2022 u 07:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dva policajca povrijeđena u pucnjavi u Atini

Na benzinskoj pumpi se dogodila oružana pljačka, policija je brzo stigla na lice mjesta, uslijedila je pucnjava u kojoj je napadač ubijen, dva policajca su povrijeđena

U Atini je došlo do pucnjave između policije i kriminalaca, jedan od napadača je poginuo, dva policajca su povrijeđena, rekao je Takis ​​Teodorikakos, ministar za zaštitu građana Grčke, koji je nadležan za policiju.

Kako prenosi portal Proto tema, na benzinskoj pumpi se dogodila oružana pljačka, policija je brzo stigla na lice mjesta, uslijedila je pucnjava u kojoj je napadač ubijen, dva policajca su povrijeđena.

Prema pisanju portala, neposredno prije pljačke, jedan muškarac je ubijen u istom području. Njegov automobil se sudario sa drugim automobilom i, nakon verbalnog sukoba, ubijen je iz vatrenog oružja. Zločinac je otišao i izvršio oružanu pljačku benzinske pumpe u blizini, gdje ga je ubila policija, prenosi portal.

„Dva policajca su se suočila sa banditima u (okrug) Patisija, sa kojima je došlo do pucnjave, jedan od kriminalaca je mrtav. Nesebično su spasavali građane, obojica su povrijeđena, na sreću lakše“, napisao je na Tviteru ministar Teodorikakos.

Prema njegovim riječima, zajedno sa šefom policije posjetio je bolnicu u koju su odvedeni policajci i upoznao se sa njihovim stanjem. „Sve će biti u redu“, napisao je Teodorikakos.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:16