Ilustracija / Shutterstock
25/12/2023 u 23:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Makedonac u Beču držao djevojku kao seksualnu robinju

Njega je prijavila upravo žrtva koja je policiji rekla da je 14 dana provela zaključana u stanu u bečkom Meidlingu, gdje je višestruko silovana i fizički zlostavljana

Pripadnici austrijske policije uhapsili su državljanina Sjeverne Makedonije (51) koji je prijavljen da je 29-godišnju djevojku držao kao seksualnu robinju pune dvije sedmice.

Naime, njega je prijavila upravo žrtva koja je policiji rekla da je 14 dana provela zaključana u stanu u bečkom Meidlingu, gdje je višestruko silovana i fizički zlostavljana. Ona je prekjuče uspjela da pobjegne od Makedonca i javila se prijateljici koja je pozvala policiju.

Policija je odmah reagovala i na prijavljenoj lokaciju u Meidlingu pronašli su mladu ženu koja je sjedila na stepeništu zgrade. Ona je policiji priznala da je nasilnika poznavala jer je od njega ranije nabavljala drogu, prenose austrijski mediji.

Policija je tokom intervencije uspjela da uđe u trag Makedoncu i uhapsi ga. On je trenutno pod istragom Državne kancelarije kriminalističke policije.

Prema svjedočenju žrtve, Makedonac je u više navrata bio izrazito nasilan, posebno kada se radilo o seksualnoj prisili. Kaže da je iskoristila njegovu nepažnju i pobjegla, nakon čega se odmah javila prijateljici.

Makedonac se sumnjiči za krivično djelo silovanja, lišavanje slobode te višestrukog nasilja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 14:17