/ - FOTO YOUTUBE
25/04/2022 u 15:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посланица оптужена да омета Џонсона: Прекрштала ноге

Анђела Рејнер је ове коменатаре одбацила и оцијенила да се ради о „изопаченој клевети“ која потврђује да се жене у политици свакодневно суочавају са мизогинијом

Британски премијер Борис Џонсон контактирао је данас посланицу у британском парламенту Анђелу Рејнер како би јој јасно ставио до знања да осуђује мизогине коментаре на њен рачун објављене у британској штампи.

Британски политичари су у великом броју осудили коментар да госпођа Рејнер покушава да скрене пажњу Џонсону у Доњем дому тако „што прекршта ноге“, који је објавио недељник „Мејл он сандеј“ тврдећи да су то рекли „неки неименовани посланици из редова конзервативаца“, преноси ББЦ.

Анђела Рејнер је ове коменатаре одбацила и оцијенила да се ради о „изопаченој клевети“ која потврђује да се жене у политици свакодневно суочавају са мизогинијом.

- Колико год да се не слажем са Анђелом Рејнер око скоро сваког политичког питања, поштујем је као посланицу у парламенту и жалим због мизогиније која је данас анонимно усмјерена на њу- поручио је Џонсон преко свог Твитер налога, преноси НОВА С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:01