Princ Hari i Megan Markl / - SHUTTERSTOCK
05/12/2022 u 21:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Princ Hari jedva razgovara sa ocem: Optužio kraljevsku porodicu da "igra prljavo"

Princ je u intervjuima sugerisao da jedva razgovara s ostatkom porodice, pogotovo svojim ocem, kraljem Čarlsom III i starijim bratom Vilijamom, koji je prestolonaslednik

Britanski princ Hari rekao je da iz britanske kraljevske porodice redovno cure priče i nazvao to "prljavom igrom" u novom trejleru za iščekivanu Netfliksovu dokumentarnu seriju o njemu i njegovoj supruzi Megan.

Prve tri epizode serije biće dostupne u četvrtak, najavio je striming servis, dok svijet već nagađa o tome što će par, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, reći o ostalim članovima kraljevske porodice.

Hari i Megan su se prije dvije godine povukli s kraljevskih dužnosti i preselili se u Kaliforniju. Oni su vipe puta uputili oštre kritike na račun krlajevske porodice, optužujući je za rasizam, što je porodica odbacila.

Princ je u intervjuima sugerisao da jedva razgovara s ostatkom porodice, pogotovo svojim ocem, kraljem Čarlsom III i starijim bratom Vilijamom, koji je prestolonaslednik.

- Niko ne zna pravu istinu. Mi znamo pravu istinu, navodi Hari u trejleru za seriju.

Bakingemska palata se nije oglašavala o dokumentarnoj seriji, niti je odmah odgovorila na zahtjeve za komentar.

U kratkom isječku, Hari se osvrnuo na osoblje kraljevskih poseda, koje otkriva informacije novinarima, o čemu je i ranije govorio.

- Postoji hijerarhija u porodici. Znate da curi, ali ima i izmišljanja priča, rekao je Hari. „To je prljava igra“, dodao je.

Glas u trejleru, koji se čini da je Harijev, govori o „boli i patnji žena koje se udaju u ovu instituciju“ dok se smjenjuju fotografije Harijeve pokojne majke Dajane i supruge njegovog brata Kejt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 12:59