zastava Poljske, ilustracija / - FOTO: UNSPLASH - NEMESIA PRODUCTION
09/04/2024 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ukrajinac osumnjičen da je u Varšavi ubio četiri beskućnika

Državljanin Ukrajine osumnjičen je za ubistvo četiri beskućnika čija su tijela pronađena u napuštenoj zgradi u centru Varšave.

Policija je do sada privela sedam osoba, ali prema preliminarnim podacima, ubistvo je počinio Ukrajinac, prenosi Ukrinform pozivajući se na RMF24.FM.

Prema saopštenju policije, Ukrajinac je ubio ove ljude, a njihova tijela sakrio u napuštenoj zgradi gdje su beskućnici imali sklonište.

Motivi ovih zločina su za sada nepoznati, ali policija pretpostavlja da je riječ o obračunu među Poljacima i Ukrajincima beskućnicima.

Policija još nije uspjela da identifikuje žrtve, za koje se samo zna da su muškarci. Prema izvještaju policije, tijela dvije žrtve pronađena su u nedjelju, a još dvije u ponedjeljak u stanju teškog raspadanja.

Neki od ubijenih pronađeni su zakopani u dvorištu zgrade, dok su drugi bili na različitim spratovima.

U vezi sa ovim slučajem, privedeno je sedam muškaraca i žena, na osnovu njihovog iskaza, priveden je i državljanin Ukrajine kao osumnjičen za četiri ubistva.

Ostali osumnjičeni su mogli biti svjedoci ovih zločina. Slučaj vodi lokalno tužilaštvo, a trenutno nema naznaka da se u ovoj kući nalaze još tijela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 07:31