/ FOTO YOUTUBE
04/12/2023 u 08:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Kinezi uhapšeni u podzemnom tunelu, pronađeno 9.000 biljaka kanabisa

Tunel je prokopan kako bi se više od 9.000 biljaka kanabisa priključilo na električnu mrežu

Španskam polcija uhapsila je trojicu Kineza u španskom selu Kabanillas del Kampo u Gvadalahari, koji su bili skriveni u podzemnom tunelu dubokom 15 metara. Tunel je prokopan kako bi se više od 9.000 biljaka kanabisa priključilo na električnu mrežu.

- Plantaža kanabisa bila je sakrivena u skladištu na industrijskom imanju u selu Kabanillas del Kampo, koje se nalazi u centralnoj Španiji. Tokom racije, pored nekoliko plantaža u raznim prostorijama, Guardia Civil je otkrila i savršeno opremljenu kuhinju u prizemlju, gdje su osumnjičeni držali dovoljno hrane i sredstava za higijenu da provedu nekoliko mjeseci bez izlaska napolje. Postojala je i prostorija u kojoj su ubrane biljke kanabisa sušene naopačke- piše Crimesite.

Tokom akcije, policajci su pronašli više od 9.000 biljaka i predmeta kanabisa u vrijednosti od 36.000 eura. Ovo je jedna od najvećih plantaža kanabisa koje su demontirane u Gvadalahari poslednjih godina.

Guardia Civil pokrenula je postupak protiv trojice Kineza starosti između 40 i 57 godina za zločine protiv javnog zdravlja, prevare sa električnom energijom i članstvo u kriminalnoj organizaciji. Guardia Civil kaže da ne može isključiti više hapšenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:12