Грлић Радман / - IZVOR: KLAN KOSOVA
05/11/2023 u 18:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Španska političarka o pokušaju poljupca Grlić Radmana: Nasilno i seksistički

Dok nisam vidio ni ja nisam bio svjestan, brani se hrvatski ministar

I dan nakon pokušaja poljupca hrvatskog ministra Gorana Grlića Radmana njemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok izaziva veliku pažnju medija i brojnih evropskih političara. Kako je okarakterisano više puta, to je jedan od najneugodnijih događaja političkog skupa u Berlinu koji je okupio ministre spoljnih poslova Evropske unije.

Videosnimak u kojem ministar vanjskih poslova Hrvatske pokušava da poljubi šeficu njemačke diplomatije tokom zajedničkog fotografisanja i dalje je popularan na društvenim mrežama i izaziva brojne komentare.

Među onima koji su podijelili video je i zastupnica u Kongresu Španije Teš Sidi koja je izrazila ogorčenost ponašanjem zvaničnika Hrvatske.

- Bez riječi sam. Nepodnošljivo, nasilno i seksistički - napisal je Tesh Sidi.

Nešto ranije, povodom cijele situacije oglasio se i Gordan Glić Radman koji je izjavio kako se kolege uvijek srdačno pozdravljaju.

- Dok nisam vidio ni ja nisam bio svjestan. Nespretni trenutak, ali u principu kao koleginice i kolege mi se uvijek srdačno pozdravimo. Ako je to nekome zasmetalo ili ako je neko našao nešto loše u tome, onda izvinjenje - kazao je Grlić Radman.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 02:38