/ - FOTO: SKRINšOT - TVITER @ALBERTOCALIU
22/02/2024 u 20:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Veliki požar u Valensiji: Vatra zhvatila zgradu od 14 spratova

Prema Hitnoj pomoći u Valensiji 10 vatrogasnih ekipa i još dva vozila mobilisano je na mjestu događaja. Radi se o stambenoj zgradi koja se nalazi u naselju Campanar

Nevjerovatan požar izbio je u Valensiji, u kojem je nekoliko vatrogasnih ekipa pokušava da ugasi plamen u bloku od 14 spratova, prenosi B92.

Prema Hitnoj pomoći u Valensiji 10 vatrogasnih ekipa i još dva vozila mobilisano je na mjestu događaja. Radi se o stambenoj zgradi koja se nalazi u naselju Campanar.

Iz Hitne pomoći saopšteno je da je požar izbio na četvrtom spratu ovog stambenog bloka. Stanovništvo je upozoreno da se ne približava lokaciji požara i okolnim mjestima, jer to može biti opasno, kao i da se olakšao rad ekipama hitne pomoći.

Prema pisanju lista Levante-EMV, vatra je već progutala pet spratova ovog višespratnog stambenog bloka koji se nalazi u Aveniji Maestra Rodriga, a čije je gašenje teško zbog plamena koji se nekontrolisano širi duž fasade.

Osim toga, mnogi korisnici društvenih mreža podijelili su iznenađujuće slike požara, za koji za sada nisu poznati detalji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:25