Dmitrij Medvedev / Shutterstock
22/03/2024 u 22:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medvedev: Sili se treba suprotstaviti silom

Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev poručio je danas povodom terorističkog napada u koncertnoj dvorani Krokus siti hol, da teroristi razumiju samo uzvratni teror i da se sili treba suprotstaviti silom.

- Teroristi razumiju samo uzvratni teror. Nikakva suđenja ili istrage neće pomoći ako se sili ne suprotstavi silom, a smrti totalnim egzekucijama terorista i represijama nad njihovim porodicama. Svjetsko iskustvo - napisao je Medvedev na Telegram kanalu, prenosi Tanjug.

Prema njegovim riječima, ako se utvrdi da je riječ o teroristima kijevskog režima, nemoguće je drugačije postupati sa njima i njihovim ideološkim inspiratorima.

(UŽIVO) Teroristički napad u Moskvi, najmanje 40 mrtvih, preko 100 ranjenih

- Svi oni moraju biti pronađeni i nemilosrdno uništeni kao teroristi. Uključujući i zvaničnike države koja je počinila takav zločin - poručio je Medvedev.

(VIDEO) Mediji: Specijalci na terenu, uhapšen jedan od napadača

On je izrazio saučešće porodicama poginulih u večerašnjem terorističkom napadu, u kojem je, prema podacima Federalne službe bezbjednosti (FSB) poginulo 40, a povrijeđeno više od 100 ljudi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:18