Окићена Бијела кућа / - фото: ЕПА
30/11/2021 u 08:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО/ВИДЕО) Бијела кућа спремна за празнике, од призора застаје дах

Бројне јелке налазе се у ходницима и собама Бијеле куће, украшене мотивима који подсјећају на најрадоснији празник у години

Бијела кућа у Вашингтону, дом предсједничке породице, традиционлно је окићен и спреман за најрадоснији период године.

Прва дама САД Џил Бајден открила је како је украсила Белу кућу за божићне и новогодишње празнике.

Бројне јелке налазе се у ходницима и собама Бијеле куће, украшене мотивима који подсјећају на најрадоснији празник у години.

Тема првог Божића породице Бајден у Бијелој куће је "Поклони од срца".

Прва дама је на свом званичном налогу на Твитеру објавила фотографију званичне јелке Бијеле куће, која се налази у Плавој соби.

- Инспирисане дјелима доброте и искуствима која су нам подигла расположење ове године, украшене собе у Бијелој кући одражавају Поклоне из срца који нас све уједињују: вјеру, породицу, пријатељство, умјетност, учење, природу, захвалност, службу, заједницу, мир и јединство - написала је Џил Бајден.

Међу украсима налази се и џиновска Бијела кућа од медењака која одаје признање радницима на првој линији који су истрајали кроз пандемију корона вируса, док званична божићна јелка висока 5,5 метара слави дарове мира и јединства, саопштила је Бијела кућа.

Сјеверну и јужну страну зграде краси 25 вијенаца, а скоро 79.000 лампица осветљава јелке, вјенчиће и друге празничне украсе.

На једној јелци нашли су се необични и занимљиви украси.

Како се види на фотографијама, њу красе и фотографије претходних становника Бијеле куће, па тако поред слике Џоа и Џил Бајден, на јелци се налазе фотографије Обаме и Мишел Бајден, као и Доналда и Меланије Трамп.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 22:05