/ FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA
07/09/2023 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Blizanci nađeni mrtvi u kutiji za igračke

Njihova majka Sadi Majrs na Fejsbuku je napisala da su se blizanci Aurora i Kelan probudili usred noći 25. avgusta kako bi se igrali i nakon toga zaspali u kutiji

Blizanci starosti od četiri godine pronađeni su mrtvi u kutiji za igračke u porodičnoj kući u Džeksonvilu na Floridi. Njihova majka Sadi Majrs na Fejsbuku je napisala da su se blizanci Aurora i Kelan probudili usred noći 25. avgusta kako bi se igrali i nakon toga zaspali u kutiji.

- Negdje tokom spavanja jedno od njih se sigurno pomaklo ili udarilo u kutiju i to je uzrokovalo zatvaranje poklopca ove stare drvene kutije od cedra- napisala je Majers na Fejsbuku.

- Polako su ostali bez kiseonika u roku od nekoliko sati i umrli su- dodala je.

Majers je rekla da su sljedećeg jutra ona, njen suprug i njihovo dvoje najstarije djece shvatili da blizanci nisu u krevetima i tada ih je stariji brat pronašao u kutiji.

- Znala sam da nešto nije u redu, ali sam takođe brzo shvatila da je već prekasno- napisala je Majers.

-Za mene to nema smisla i nikad neće imati. Nadam se da će to saznanje pomoći na neki način i nadam se da ćete odmah uništiti ovakvu kutiju ako je imate kući- dodala je.

- Uvijek sam pazila da se djeca ne zaključaju unutra, ali nažalost kutija je hermetički zatvorena i ako nije zaključana- opisala je neutješna majka, navodi "Index".

Poručnik iz kancelarije šerifa u Džeksonvilu rekao je da djeca nisu bila pri svijesti kada su na mjesto tragedije stigli policija i Hitna pomoć i uprkos pokušajima reanimacije su proglašena mrtvima.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 00:12